Modernia toimistotilaa Oulun sydämessä

Toimistotilat keskellä kaupunkia, parhaiden palvelujen ääressä, Oulun sydämessä. Autolla lämpimään parkkiin ja hissillä kenkiä kastelematta toimistoon, josta inspiroivat näkymät vilkkaalle ympärivuoden lämpimälle kävelykadulle. Ravintolamaailman ja kauppakeskuskahviloiden runsas lounastarjonta saman katon alla ja vuokrattavat kokoustilatkin aivan vieressä. Asiakkaille helposti lähestyttävä ja houkutteleva sijainti. Kuulostaako hyvältä?



Kauppakeskus Valkeaan on valmistumassa juuri kuvatunlaista uutta ja modernia toimistotilaa! Kauppakeskuksen uudisrakennuksen neljännestä kerroksesta löytyy huhtikuusta alkaen täysin uutta, erilaisten tarpeiden mukaan räätälöitävää avaraa toimistotilaa, johon on suora viiden hissin yhteys Kivisydämestä ja kauppakeskuksen katutasosta.

Lisää vuokrattavaa toimistotilaa löytyy osaksi kauppakeskus Valkeaa remontoitavan Galleria-korttelin kolmannesta kerroksesta. Myös näihin marraskuussa valmistuviin tiloihin on mahdollista kulkea sisäkautta Kivisydämestä. Avarista ja toiveiden mukaan muokattavista tiloista aukeaa ikkunat kahteen suuntaan rakennuksen molemmille sivuille. Upeista kaari-ikkunoista pääsee ihailemaan vilkasta kesäkatua ja kokonaisuus on mahdollista kruunata saman talon viidennestä kerroksesta löytyvillä saunatiloilla.






Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:

Kaisu Pienimäki
+358 (0) 40 703 2783
kaisu.pienimaki@eu.jll.com

Aarne Mustakallio
+358 (0)40 541 9106







1 kommenttia:

  1. Kiitos jakamisesta! Meillä on myös toimistotila etsinnässä, tosin Helsingistä. Olisi kuitenkin hienoa löytää jokin moderni, siisti tila jossa voimme yrityksenä myöhemmin työskennellä. Valoisuus on myös tärkeää. https://premises.fi/vuokrattavat-toimitilat-helsinki/?_tyyppi=vuokraus&_kaupunki=helsinki

    VastaaPoista

 

Twitter #ValkeaOulu

Pinterest