Uusimmat uutiset Valkea-hankkeesta

Tässä blogissa kerromme tuoreimmat uutiset kauppakeskus Valkean rakentamisesta ja tiedotamme projektin etenemisestä. Uutta tiedotettavaa on luvassa jo heti tammikuun alkupuolella, joten pysy kuulolla. Jatkossa kauppakeskusta koskevat jutut, tiedotteet ja muut tiedonmurut löytyvät täältä yhdestä ja samasta osoitteesta.

Kommentteja ja näkökulmia Valkeaan tulet kuulemaan niin rakennusvaiheessa mukana olevilta henkilöiltä, kuin jatkossa tulevan kauppakeskuksen toiminnassa aikanaan tiiviisti mukana olevilta arinalaisilta. Keskeinen sijainti kaupungin sydämessä, miljöö ja liikkuminen, sekä kaikkinensa suuren kokonsa vuoksi huomiota herättävä rakennushanke herättää mielipiteitä, ideoita ja toiveita, joita kuulemme mielellämme myös tämän blogin kautta.

Kommentoi, twiittaa tai kuvaa mitä sinulla on mielessäsi. Twitterissä ja Instagramissa hashtag #valkea tuo kommenttisi suoraan tähän blogiin. :)

Ollaan kuulolla!

3 kommenttia:

 1. Arinan viimeinen asiakaslehti huhtikuun lopulta 2014 kertoo lämmitettävän katuosuuden käyttöönotosta, verkkosivuilla on viimeinen uutinen 27.12.2013. Asiakaslehti kertoo avoimesta tiedottamisesta ja kadun asemakaavan vastaisesta sulkemisesta/lämmitetystä tilasta. Valitukset asiasta ovat vielä kesken, ohittaako Arina jo oikeusasteetkin?

  VastaaPoista
 2. Arinan viimeinen asiakaslehti huhtikuun lopulta 2014 kertoo lämmitettävän katuosuuden käyttöönotosta, verkkosivuilla on viimeinen uutinen 27.12.2013. Asiakaslehti kertoo avoimesta tiedottamisesta ja kadun asemakaavan vastaisesta sulkemisesta/lämmitetystä tilasta. Valitukset asiasta ovat vielä kesken, ohittaako Arina jo oikeusasteetkin?

  VastaaPoista
 3. Hei Ari! Kiitos kommentistasi! Kesäkatuun liittyy yksi käsittelyssä oleva valitus. Valitusta on käsitelty tarkemmin tässä jutussa: http://kauppakeskusvalkea.blogspot.fi/2014/03/valitukset-viivastyttavat-valkean.html

  Valituksessa ei haluta estää tai keskeyttää kesäkadun rakentamista. Asia on todettu nimenomaisesti valituksessa. Valitus on ennen kaikkea kaavatekninen. Rakentamista jatketaan luvallisesti. Tämä on mahdollista siksi, että rakentaminen ei vaaranna valituksen tavoitetta.

  Lämmitettävä kesäkatu on Arinan tavoite ja osa vetovoimaista ja viihtyisää keskustaa, jota myös Oulun kaupunki tavoittelee. Arina toimii aina lain päätöksiä kunnioittaen.

  VastaaPoista

 

Twitter #ValkeaOulu

Pinterest